Husqvarna vibro ploča LF 100 LAT, 109kg, 17kN


Šifra proizvoda: LF100LAT

267 300,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 2 godine

OPIS LF 100 LAT je efikasna vibro ploča sa kretanjem napred, dizajnirana za efikasno sabijanje asfalta i zemlje. Idealna je za popravke i radove na održavanju, kao što su prilazi i parkirališta. Veliki rezervoar za vodu ima veliki otvor kako bi se omogucćila manje česta i brža punjenja. La... Detaljnije

OPIS

  • LF 100 LAT je efikasna vibro ploča sa kretanjem napred, dizajnirana za efikasno sabijanje asfalta i zemlje. Idealna je za popravke i radove na održavanju, kao što su prilazi i parkirališta. Veliki rezervoar za vodu ima veliki otvor kako bi se omogucćila manje česta i brža punjenja. Lako se čisti, ne ostavlja tragove na kolovozu i koristi sve vode dostupne na licu mesta.
  • Sati efikasnog rada - Efikasna ručka sa niskim vibracijama smanjuje nivo vibracija ispod 2 m/s², omogućavajući vam da radite satima, a da se ne umorite ili pređete bilo koje granične vrednosti regulatornog praga.
  • Jednostavno rukovanje, odlični rezultati - Sistem za zalivanje, koji sprečava da se donja ploča lepi za vruć asfalt, koristi minimum vode zahvaljujući lako podesivom protoku vode.
  • Više rada sa manje vode - Veliki rezervoar za vodu bez korozije i pametan sistem za distribuciju vode omogućavaju vam da radite duže sa manje zastoja za ponovno punjenje.

SPECIFIKACIJE

Širina ploče: 500 mm
Frekvencija sabijanja: 95 Hz
Centrifugalna cila: 17 kN
Snaga: 3.6 kW
Brzina: 25 m/min
Težina: 109 kg

Naziv proizvoda : Husqvarna vibro ploča LF 100 LAT, 109kg, 17kN

Šifra proizvoda : LF100LAT

Proizvođač : Husqvarna

Uvoznik : Valhall d.o.o.

Zemlja porekla : EU

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.