Popust -5%

Kemppi maska za varenje Beta E90A


Šifra proizvoda: 9873023

38 040,00 RSD

Ušteda: 1 902,00 RSD

36 138,00 RSD

Cena je sa PDV-om



Beta kacige za zavarivanje pružaju vrhunsku zaštitu očiju i lica, opremljene bilo pasivnim ili automatskim zatamnjivanjem sočiva. Težina Beta modela počinje od 473g. SPECIFIKACIJE Pogodno za MIG/MAG, TIG, MMA, plazmu, sečenje i brušenje Kompatibilan sa Kask, Petzl i Zekler kacigama sa p... Detaljnije

Beta kacige za zavarivanje pružaju vrhunsku zaštitu očiju i lica, opremljene bilo pasivnim ili automatskim zatamnjivanjem sočiva. Težina Beta modela počinje od 473g.

SPECIFIKACIJE

  • Pogodno za MIG/MAG, TIG, MMA, plazmu, sečenje i brušenje
  • Kompatibilan sa Kask, Petzl i Zekler kacigama sa pasivnim štitnicima za uši
  • Brzo povezivanje i odvajanje sa držača štitnika za uši
  • Beta e90P SH sa filterom za pasivno zavarivanje ima izbor nijansi u DIN 8.9,10,11,12 i 13
  • Beta e90A SH sa automatskim filterom za zavarivanje SA 60B LiFE+ ADF u boji ima površinu za gledanje od 60 cm² i izbor nijansi 3.5, 5, 9-13
    EN175 B zaštita od udara
  • Klikom na vizir u tri položaja omogućava se višestruka upotreba od zavarivanja do brušenja i pregleda
  • Okvir sočiva za uvećanje
  • Pouzdana zaštita celog lica
  • Poboljšana ergonomija sa laganim dizajnom

Beta modeli maski:

Beta e90P - Beta e90P šlem za zavarivanje sa pasivnim filterom za zavarivanje nudi pouzdanu zaštitu za oči, lice i vrat u osnovnom zavarivanju i proizvodnji. Model je opremljen laganom ali snažnom konstrukcijom školjke. Beta e90P maska za zavarivanje takođe ima udobnu traku za glavu, funkciju GapViev flip sočiva i okvir sočiva za uvećanje.

Beta e90A - Beta e90A šlem za zavarivanje sa filterom za zavarivanje sa automatskim zatamnjivanjem SA 60B nudi pouzdanu zaštitu za oči, lice i vrat u osnovnom zavarivanju i proizvodnji. Model je opremljen laganom ali snažnom konstrukcijom školjke. Beta e90A maska za zavarivanje takođe ima udobnu traku za glavu, funkciju GapView flip sočiva i okvir sočiva za uvećanje.

Beta e90X - Beta e90Ks šlem za zavarivanje sa filterom za zavarivanje sa automatskim zatamnjivanjem XA 47 nudi pouzdanu zaštitu za oči, lice i vrat u osnovnom zavarivanju i proizvodnji. Model je opremljen laganom ali snažnom konstrukcijom školjke. Beta e90Ks maska za zavarivanje takođe ima udobnu traku za glavu, funkciju GapView flip sočiva i okvir sočiva za uvećanje.

Naziv proizvoda : Kemppi maska za varenje Beta E90A

Šifra proizvoda : 9873023

Proizvođač : Kemppi

Uvoznik :

Zemlja porekla :

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.