Popust -5%

Multifunkcionalna skela i merdevine polysafe, 2x8, radna v 4.7m, platforma 155 x 45 cm


Šifra proizvoda: PL003

78 480,00 RSD

Ušteda: 3 924,00 RSD

74 556,00 RSD

Cena je sa PDV-om



Aluminijska skela merdevine POLYSAFE su višenamenske merdevine sa platformom i mogu se koristiti na različite načine i rad na visini. Mogu se koristiti kao dvoje odvojenih merdevina tako što se ukloni platforma. Ove aluminijumske merdevine mogu se koristiti kao jednodelne, dvodelne ili produžne... Detaljnije

Aluminijska skela merdevine POLYSAFE su višenamenske merdevine sa platformom i mogu se koristiti na različite načine i rad na visini. Mogu se koristiti kao dvoje odvojenih merdevina tako što se ukloni platforma. Ove aluminijumske merdevine mogu se koristiti kao jednodelne, dvodelne ili produžne, pa čak i kao A-tip merdevine.

Multifunkcionalna skela merdevine je namenjena za radove do 4.7m. radne visine. Dimenzije platforme na pokretnoj skeli merdevine je 45x155cm.

Dimenzije platforme: 155 x 45 cm.

TEHNIČKI DETALJI

  • Dimenzije rama alu merdevine: 75×25 mm
  • Profil kvadratnih gazišta: 30×30 mm
  • Maksimalna nosivost: 150 kg

DETALJI PROIZVODA

Pomerite granice u raznolikosti i efikasnosti!

Aluminijumske skele merdevine POLYSAFE su prilagodljivi sistemi koji nude praktična i korisna rešenja i mogu se koristiti kako u obliku aluminijumske pokretne skele, tako i kao merdevine sa platformom i tipske aluminijumske merdevine.

Zahvaljujući platformi koja se može podesiti prema visini gazišta, lako možete podesiti visinu koja odgovara vašem radnom okruženju. Merdevine za skele POLYSAFE, lagan, ali izdržljiv Cagsan proizvod sa kvalitetnom strukturom aluminijumskog profila, robusnim okovom i platformom, pokazuju vrhunske performanse u pogledu bezbednosti i upotrebljivosti.

 

Opremljene su graničnikom koji sprečava preterano otvaranje, platformom od šperploče, specijalnim livenim spojevima i ograda za alat od materijala iverice, merdevine za skele nude bezbedno radno iskustvo. Model merdevina POLYSAFE skele, koji vam omogućava da radite na različitim nivoima visine sa tri različite opcije kombinacije, omogućava vam da smanjite troškove i izbegnete višak opreme tako što ćete obavljati više radova na visini, sa jednim proizvodom. 

Q-Lock sistemi zaključavanja se koriste za brzu instalaciju, dok potporni nosači minimiziraju ljuljanje platforme i obezbeđuju bezbedne radne uslove. Zahvaljujući čvrstim točkovima, možete lako da transportujete proizvod i lako se krećete u svom radnom prostoru. Nosivost merdevina skele POLISAFE je 2 kN/m2. Kada se sve ove karakteristike spoje, POLISAFE skela merdevine je idealno rešenje za efikasan rad.

 

Visina platforme na skeli može se promeniti tako što će se platforma postaviti na odgovarajuću prečagu. Takođe, zahvaljujući podesivim delovima produžne merdevine, visina platforme može se povećati.

Ograda za noge i alat na multifunkcionalnoj skeli merdevine, koja je pričvršćena na platformu, sprečava da oprema padne tokom rada. Multifunkcionalna skela ima dizajn koji je lagan, čvrst, siguran i ima dug vek trajanja.

Ekonomično i praktično rešenje: svojom višenamenskom upotrebom omogućava izvođenje radova bez potrebe za više od jedne opreme, smanjuje troškove i povećava efikasnost rada.

KARAKTRISTIKE POKRETNE SKELE MERDEVINA

Višenamenska upotreba skele merdevina: Višenamenske aluminijumske skele merdevine POLYSAFE su svestrani sistem koji se može koristiti u obliku pokretne skele, aluminijumskih merdevina tipa A i merdevina na izvlačenje.

Podesiva visina: Visina platforme se može lako podesiti prema visini koraka, prilagođavajući se različitim poslovnim potrebama.

Lagana i robusna konstrukcija: nudi lakoću i robusnost sa svojom kvalitetnom strukturom aluminijumskog profila i okovom. Lako se prenosi i obezbeđuje dugotrajnu upotrebu.

Bezbedan dizajn merdevine sa platformom: Zaustavni klin za sprečavanje prekomernog otvaranja, postolje napravljeno od materijala iverice i specijalni liveni spojevi obezbeđuju bezbedno i ergonomsko radno okruženje.

Više opcija kombinacija: Nudi mogućnost rada na različitim nivoima visine sa tri različite kombinacije. Omogućava obavljanje različitih poslova bez potrebe za više od jednog komada opreme.

Jednostavna instalacija: Q-Lock sistemi za zaključavanje omogućavaju brzu i praktičnu instalaciju pokretne skele bez potrebe za dodatnim alatima. Povećava kontinuitet poslovanja.

Minimizira ljuljanje: Minimizira ljuljanje na platformi skele sa stabilizatorima alu merdevina i obezbeđuje bezbedno radno okruženje.

Prenosivost: Zahvaljujući čvrstim točkovima, omogućava laku prenosivost u radnom području. Može se lako premestiti gde god je potrebno.

Visoka nosivost: Nosivost platformi je 2 kN/m2.

Ekonomično i praktično rešenje: svojom višenamenskom upotrebom skela merdevine omogućava izvođenje radova bez potrebe za više od jedne opreme, smanjuje troškove i povećava efikasnost rada.

Naziv proizvoda : Multifunkcionalna skela i merdevine polysafe, 2x8, radna v 4.7m, platforma 155 x 45 cm

Šifra proizvoda : PL003

Proizvođač : Cagsan

Uvoznik :

Zemlja porekla : Turska

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.